Referenties

Lilian Aspers
HR Manager

In de periode dat ik bij A-Ware Food Group werkzaam was, heeft Budget Advies Brabant diverse medewerkers met financiële problemen geholpen. Dat varieerde van het op orde brengen van de administratie, het begeleiden naar een bewindvoering-traject tot een complex schuldhulpverleningstraject. Dit alles voert Budget Advies Brabant, in het bijzonder Petra Dielemans, met passie en bevlogenheid uit, zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen.

Medewerkers ervaren Petra Dielemans als een prettige persoonlijkheid, welke snel tot de kern van de financiële problemen komt en vandaar uit, met praktisch handvatten, de medewerkers op weg helpt naar een goede balans tussen de inkomsten en uitgaven. Ook de nazorg wordt zeer op prijs gesteld.

Door op tijd Budget Advies Brabant in te schakelen, merk je dat medewerkers met minder stress naar hun werk gaan en heeft het in een paar gevallen langdurig verzuim kunnen voorkomen. Ik kan u van harte Budget Advies Brabant aanbevelen! 

Landa Ceelen

Eigenaar van Ceelan Bewindvoering, Budgetbeheer, Adviseur Schulden & Budgetcoaching

Petra Dielemans is een gedreven en ervaren budgetcoach. Zij is een integere en vriendelijke persoonlijkheid.
Vanuit haar jarenlange ervaring als budgetcoach is zij een professional in het inventariseren en optimaliseren van budgetten. Petra pakt het financieel probleem grondig aan. Zo ziet zij meteen waar er bezuinigingen mogelijk zijn. En adviseert de cliënt om deze besparingen door te voeren. Zo zorgt ze dat er een goede balans komt tussen inkomsten en uitgaven in het budgetplan van cliënt.
Als er vragen zijn vanuit de cliënt of de opdrachtgever aan Petra, zal zij altijd streven naar de beste oplossing voor een probleem of vraag.
Zij is met recht een professional te noemen.

Janine Luiting

Klantmanager schuldhulpverlening Vitras, Budget Advies Centrum (Veenendaal)

Petra is de budgetcoach van een klant die bij mij in de schuldhulpverlening zit. De samenwerking met Petra verloopt heel prettig. Ik kan met vragen m.b.t. de klant altijd bij haar terecht en krijg snel een antwoord terug. De papieren die ik nodig heb worden snel door Petra aangeleverd. Ze denkt mee met de klant en houdt tevens de touwtjes goed in handen. Ik zou wensen dat al mijn klanten zo'n goede budgetcoach hadden!

 
Hettie Schuring
Owner De Sociale Raadsvrouw en De Sociale Raadsvrouw-Opleidingen, Columnist, Redacteur HR Kiosk

Ik ken Petra nu anderhalf jaar en in deze periode heeft zij veel mensen geholpen met problematische schulden. Zij doet dit op een zeer medemenselijke, betrouwbare en voortvarende manier. Geweldig om met haar samen te werken. Petra is iemand die zich met alles wat zij in zich heeft inzet voor de cliënt!

Jeroen Van Horen

Psychomotorisch therapeut Lunetzorg

Ik heb Petra leren kennen als een enthousiaste, betrokken en behulpzame vrouw. Zij heeft mij gericht kunnen sturen in het opzetten van een eigen praktijk. Petra is gemotiveerd om een ander te helpen. Ze geeft concrete tips en handvaten om zelf mee aan de slag te gaan als coachee. Ik heb het als zeer waardevol ervaren!

Ruud Janssens

Gedreven loopbaanadviseur, coach. Ik hou van mensen die het beste uit zichzelf willen halen en draag daar graag aan bij.

Ik heb Petra een aantal jaren als leidinggevende meegemaakt. Naast haar deskundigheid, accuratesse en grote inzet zijn het vooral haar betrokkenheid, haar empathie en haar respect voor anderen die me zijn bijgebleven. Petra is klantgericht en heeft laten zien voldoende afstand te kunnen bewaren om professioneel zaken af te werken. Haar positieve instelling en haar warmte als mens zijn het eerste wat opvalt.

Toine Dam

Projectleider Samenwerkingsverband - Landelijke Aanpak Adreskwaliteit at ICTU

Petra is een prettige en assertieve vrouw die van aanpakken houdt. Ze is gedreven en goed thuis in verschillende administratieve processen op het terrein van de sociale zekerheid. De kwaliteit van het werk wat Petra verricht is van zeer goed niveau. Petra is betrouwbaar, zorgvuldig en sociaal.

Home | Privacy policy | Contact