to top

Bel ons! 040 - 787 82 83

Over ons

Over ons

Over ons

Ik ben Petra Verstappen en ben geboren en getogen in Geldrop (provincie Noord-Brabant).

Ik ben ruim 30 jaar werkzaam geweest in de Sociale Verzekeringen waaronder het UWV en gemeente. Tijdens mijn werk heb ik veel financieel leed gezien. Ik wil graag mensen helpen dit op te lossen. Om deze reden ben ik op 1 januari 2010 gestart met mijn bedrijf Budget Advies Brabant. Ik heb diverse Post HBO opleidingen gevolgd voor budgetcoaching, schuldhulpverlening en individuele coaching. Omdat ik zoveel voldoening heb uit mijn bedrijf en het zoveel drukker kreeg heb ik besloten om na 30 jaar mijn baan in loondienst op te zeggen en me volledig te richten op Budget Advies Brabant. Ik wil mensen laten werken naar een financieel gezonde toekomst. Ik kom niet met vooroordelen en zal ook niet veroordelen. Wat er ook is gebeurd: vanaf nu focussen we ons op de toekomst en iedereen verdiend een tweede kans.

Mijn klanten zijn onder andere woningcorporaties, banken, gemeente en werkgevers. Tevens heb ik een v.o.f. ”Budget Workshop” samen met Eef van Opdorp (bekend van RTL4 - Uitstel van executie) Verder verricht ik al vanaf 2010 werkzaamheden als freelancer voor onder andere een landelijk schuldenadviesbureau De Sociale Raadsvrouw. Vanaf 2021 werk ik als re-integratie begeleider voor TRAMM.

Meer info? Bel of mail gerust. U bent ook altijd welkom. Per 1 augustus 2019 is het kantoor verhuisd naar de Ambachtweg 40-42 in Mierlo. Een mooie locatie met voldoende parkeerruimte voor bezoekers.

Contact

Ambachtweg 40-42
5731 AG Mierlo

  • 040 - 787 82 83
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.