Budget Op Orde bestaat 5 jaar!

Budget Op Orde bestaat 5 jaar!

Inmiddels ben ik al 4 jaar als freelancer werkzaam voor “De Sociale Raadsvrouw”.

Voor Rabobank Helmond en Rabobank de Dommelstreek geef ik regelmatig presentaties voor de woningmarkt en school en krijg ik budgetopdrachten voor klanten van de bank.

Verder heb ik een aantal grote werkgevers waar ik met veel plezier voor werk. Zodra werknemers financiële problemen hebben kan dit een werkgever veel geld kosten. Omdat een werkgever gebaat is bij (financieel) gezond personeel komen er veel opdrachten binnen zodra er sprake is van loonbeslagen.

Ook heb ik een aantal workshops ontwikkeld die ik als leidraad gebruik bij thema’s zoals: Workshop Budget Op Orde. Hier komen je eigen inkomsten, uitgaven en schulden aan bod. Hoe hier mee om te gaan en naar te handelen. Verder de workshop van schoolverlaters en de workshop voor de woningmarkt.

Tevens ben ik ondernemerscoach geworden voor het speciale project: “ondernemen doe je niet alleen” van het FNV. Startende zelfstandige kunnen geheel gratis 10 uur begeleiding krijgen.